Flash játék blog

Itt találhatjátok a legjobb flash játékokat, ezekről itt csak egy hosszú leírást találhattok képekkel és videókkal és a leírásban találtok egy linket amire ha rákattintotok máris a játékra ugrottatok és...

Kemény harcos Angry Birds játék

A játék leírást beküldte: krityo 2014 - április - 8

Ezúttal egy olyan Angry Birds játékot hoztam el bemutatni nektek ami egy kicsit harcosba megy át. Ugyanis itt a fegyvereké és a verekedésé lesz a főszerep. Persze fegyver csak is nálad van a zöld malacoknál nincs de ők már ha hozzád érnek azzal elvehetik az életedet. A játék egy nagyon jó kis mászkálós játék, aminek a grafikája is nagyon jó hiszen ha megütsz egy zöld malacot lehet látni, hogy belilul a szeme, ahogy az valójában szokott történni.

kemeny-harcos-angry-birds-blog1

A játék nagyon könnyen irányítható így nagyon is lehet élvezni is a játékot hiszen biztosra te győzöl és levered az összes zöld malacot, ha ők vernek le téged akkor kifognak röhögni, ami mondjuk nagyon vicces is. 😀 A játékról készítettem neked egy nagyon jó kis videót ahol megnézheted hogyan is kell ezzel a nagyon jó kis játékkal játszani. Persze a játékot nem ezen az oldalon próbálhatod ki hanem egy másikon de neked semmi mást nem kell tenned mint kattintanod erre a címre: Kemény harcos Angry Birds játék , ami egyből a játékra vezérel téged.

Delivering effective & creative designs