Flash játék blog

Itt találhatjátok a legjobb flash játékokat, ezekről itt csak egy hosszú leírást találhattok képekkel és videókkal és a leírásban találtok egy linket amire ha rákattintotok máris a játékra ugrottatok és...

Fegyveres Angry Birds játék

A játék leírást beküldte: krityo 2014 - április - 9

Mindenki nagyon jól ismeri az Angry Birds játékokat, ez egy igen el terjedt játék sorozat amiből mi egy újdonságot hoztunk most el nektek hiszen itt a mérges madarak nem épp csúzli formájában lövik ki a zöld malacokat hanem most fegyvert ragadtak és a vérszomjra mennek, ugyanis fegyverükkel az összes zöld malacot ki akarják nyírni brutális módon, de muszáj is mert különben ők ölnének meg minket. A képen is látható hogyan közelednek a mérges madarak felé, vagyis te feléd hiszen te vagy a mérges madár aki fegyvert fog rájuk.

fegyveres-angry-birds-blog1

A fegyveredet az egered segítségével tudod irányítani, de csak is úgy tudsz lőni ha a space billentyűt folyamatosan lenyomva tartod hiszen ilyenkor nézel bele a fegyvered távcsövébe. A játékról készítettem nektek egy videót is ami persze a játékról készült azaz fel vettem nektek én hogyan is játszottam vele, ezzel is inspirálva titeket arra hogy lássátok milyen jó kis játék és ezáltal ti is kipróbáljátok. A játékot egy másik oldalon tudod játszani de mi egy link segítségével oda is repítünk benneteket azaz kattints erre a címre: Fegyveres Angry Birds játék és már is a játékon leszel.

Delivering effective & creative designs