Flash játék blog

Itt találhatjátok a legjobb flash játékokat, ezekről itt csak egy hosszú leírást találhattok képekkel és videókkal és a leírásban találtok egy linket amire ha rákattintotok máris a játékra ugrottatok és...

Legjobb lányos játékok

A játék leírást beküldte: krityo 2016 - január - 5

Egy szuper jó kis játék oldalt szeretnék nektek bemutatni mely a lányok egyik kedvenc játék oldala lesz hiszen itt az egyik kedvencükkel tudnak játszani aki nem más mint Barbie és még öltöztethetünk is hercegeket, hercegnőket, állatokat is. Ugyanis az oldalon két játék kategóriát találhatunk az egyik a Barbi-s kategória míg a másik az öltöztetős kategória.

lanyosjatekok-blog1

A Barbie-s kategóriába mindenféle Barbie-s játékkal játszhatunk, legyen az egy öltöztetős, sminkelős avagy valamilyen ügyességi játék. Nekem a legjobban az oldalon egy fodrászos játék tetszik mikor Barbie haját készíthetjük el. Ez a játék azért is tetszik nagyon mert olyan hajat készíthetünk Barbie-nak melyet akár otthon saját magunknak is elkészíthetünk.

Az öltöztetős játék kategóriába mindenféle öltöztetős játékokat találunk, legyen az egy menyasszonyi stílus vagy épp sportos esetleg báli. Az oldalon van olyan öltöztetős játék ahol mi magunk tervezhetjük meg milyen legyen a ruha melyet a lányra adhatunk, nekem ez az egyik kedvencem.

Az oldalról ki kell emeljek még egy kategóriát mely nem más mint a mese kategória, ahol a legjobb meséket tudjuk megnézni mind ezt letöltés nélkül. A mesék között van hercegnős, állatos de még Barbie mese is. Itt ezen a játék oldalon így nem csak játszhatunk hanem még mesét is nézhetünk, ez egyszerűen szuper egy oldal amin minden van. Ha megtetszett ez az oldal és szeretnél el látogatni akkor nem kell mást tenned mint kattintanod erre a címre: Legjobb lányos játékok

Delivering effective & creative designs