Flash játék blog

Itt találhatjátok a legjobb flash játékokat, ezekről itt csak egy hosszú leírást találhattok képekkel és videókkal és a leírásban találtok egy linket amire ha rákattintotok máris a játékra ugrottatok és...

Gru játékok

A játék leírást beküldte: krityo 2014 - november - 18

Ezúttal egy játék oldalt szeretnék nektek bemutatni ahova egy meséhez tartozó játékokat gyűjtöttünk nektek össze. ez a mese nem más mint a Gru mese. ebben a mesében nem csak maga Gru volt a szereplő hanem a kis minyonok és persze a gyerekek. Így a játékok sorozatában a minyonokat nagy számban megtalálhatod és persze a gyerekek közül is találsz játékokat. A képen melyet fel tettem nektek ide, láthatjátok hogy többféle játék van és ez csak a töredéke annak ami az oldalon van.

gru-jatekok-blog1

Készítettem nektek egy kis videót az oldalról melyben megmutatom nektek mennyi játék van az oldalon,de persze ez már kibővült. A videón egy két játékot be is mutatok nektek, hogy lássátok milyen jó játékok vannak az oldalon. Szerintem nézd meg mindenképp ezt a videót mert lehet pont a te kedvenc játékodat mutatom be részletesen. Végezetül ajánlom látogass el az oldalra mert mi itt nem tudjuk neked bemutatni az összeset hiszen olyan sok van már, ugyanis hetente bővül az oldal játékkal.

a játék oldal megtekintéséhez neked nem is kell olyan sokat keresgélned hiszen ezt én megadom nektek így nektek csak egy kattintás az egész azaz kattints erre a címre: Gru játékok az oldal megtekintéséhez.

Delivering effective & creative designs