Flash játék blog

Itt találhatjátok a legjobb flash játékokat, ezekről itt csak egy hosszú leírást találhattok képekkel és videókkal és a leírásban találtok egy linket amire ha rákattintotok máris a játékra ugrottatok és...

Csipkerózsika öltöztetős játék

A játék leírást beküldte: krityo 2014 - április - 8

Ezúttal egy olyan játékot szeretnék nektek bemutatni amit a kislányok nagyon szeretnek, hiszen most egy olyan lányt lehet felöltöztetni ebben a játékban aki egy igen ismert mese szereplő és akit nagyon is szeretnek a kislányok, ez a szereplő nem más mint Csipkerózsika. Mint a képen is láthatjátok Csipkerózsikának nagyon sok ruhája van és még haja is. Persze a mesében nem változik meg a haja de most itt a játékban megváltoztathatod neki. Öltöztesd a kedved szerint abba a ruhába amelyikbe szeretnéd, válasz neki olyan hajat amilyenbe te elképzeled.

csipkerozsika-oltoztetos-blog1

A játékról készítettünk nektek egy nagyon jó kis videót amiben azt figyelheted meg mi hogyan is játszunk ezzel a nagyszerű öltöztetős játékkal amit most mi ide elhoztunk neked, hogy bemutassuk és ha úgy döntenél, hogy te is játszanál vele akkor nincs más dolgod mint kattintanod erre a címre: Csipkerózsika öltöztetős játék Ha tetszett ez a játék ismertető akkor kérlek mutasd meg minden ismerősödnek, hát ha neki is tudunk majd egy olyan játékot mutatni ami neki tetszik és még az is lehet ez is tetszik majd neki.

Delivering effective & creative designs